Dr. Bor Mihály

Plasztikai sebész szakorvos

Bemutatkozás

Dr. Bor Mihály az Unifique plasztikai sebészet kiváló plasztikai sebésze, szakmai elhivatottságával és tudásával állandó és meghatározó tagja nemcsak a hazai, hanem nemzetközi konferenciák, képzések magas színvonalú rendezvényeinek.

Közel egy évtizede specializálódott az emlő és hasplasztikai sebészeti beavatkozásokra, amelyek iránt már a kezdetektől mély elhivatottságot érzett. Plasztikai- és helyreállító sebészeti tudását az ország legjobb szakemberei mellett tökéletesítette. Hasplasztikai beavatkozások során a legmodernebb ragasztásos technikát alkalmazza, így a hegek szinte észrevétlenek maradnak.

Munkája során kiemelt figyelmet fordít páciensei teljes körű támogatására, nemcsak a műtéti beavatkozás során, hanem az azt megelőző és követő időszakban is. 

Mélyen hisz abban, hogy az esztétikailag igényesen kialakított mell és has a nőiesség egyik meghatározó szimbóluma, és ha ezen a területen változások történnek, az  a testi nehézségek mellett az önbizalom komoly elvesztésével járhat.

Páciensei minden esetben szoros és igényes szakmai követésre, valamint közös megegyezésen alapuló, a páciens igényeit és lehetőségeit minden vonatkozásban figyelembe vevő együttműködésre számíthatnak.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Beavatkozások

továbbiak betöltése