Lógó szemhéjak alól kukucskáló szemek? Köszönöm nem!

Ajánlat érvényes 2024.06.01-ig

A szemhéjplasztika az egyik legpopulárisabb beavatkozás a plasztikai sebészet berkein belül, amellyel éveket fiatalodhatsz egy óra leforgása alatt.

Miért szeretjük mi a felső szemhéjplasztikát?

A szemhéjplasztika segítségével korrigálható a felső szemhéj megereszkedése, amely zavaró esztétikai problémán túl, akár látásromláshoz is vezethet. A beavatkozásnak köszönhetően a tekintet újra igézővé válik, garantálva egy akár évekkel fiatalabb megjelenést.

Miért szeretik a pácienseink a felső szemhéjplasztikát?

A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben zajlik, így nem szükséges altatás. A plasztikai sebészeti beavatkozás egy órát vesz igénybe, ezt követően a pácienseink távozhatnak a Unifique Központból. Ami igazán közkedvelté teszi az eljárást, hogy műtét helyét egy diszkrét tapasszal takarjuk el, így a műtéti hegek rejtve maradnak.

Merj változtatni, tedd meg az első lépést és mi segítünk, hogy újra magabiztosan tekints Magadra.

Az ajánlat 2024.03.20 – 2024.06.01 között érvényes felső szemhéjplasztikai beavatkozásra, melyet most 430.000 Ft helyett 380.000 Ft-ért vehetsz igénybe a Medicare V23 Magánklinika  Unifique Plasztikai Sebészeti részlegén.

Ne hagyd, hogy a lógó szemhéjak megdöntsék a világrendet, amelyben élni szeretnél.

Fordulj bizalommal a Unifique csapatához!

Érdekel az ajánlat

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.