Szemhéjplasztika részletfizetéssel

Ajánlat érvényes 2024. 12. 31.-ig

A szemhéjplasztika segítségével korrigálható a felső szemhéj megereszkedése, amely zavaró esztétikai problémán túl, akár látásromláshoz is vezethet. A beavatkozásnak köszönhetően a tekintet újra igézővé válik, garantálva egy akár évekkel fiatalabb megjelenést.

Az alsó szemhéj műtét a szem alatti duzzadtság, táskák és ráncok eltüntetésére nyújt tartós megoldást. A beavatkozás során a sebész a szempillavonal mentén vagy az alsó szemhéjon belül végez bemetszést, eltávolítja a felesleges zsírt, majd feszesíti a laza bőrt.

A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben zajlik, így nem szükséges altatás. A plasztikai sebészeti beavatkozás egy órát vesz igénybe, ezt követően a pácienseink távozhatnak. Ami igazán közkedvelté teszi az eljárást, hogy műtét helyét egy diszkrét tapasszal takarjuk el, így a műtéti hegek rejtve maradnak.

Érdekel az ajánlat

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.