Szülész-nőgyógyász szakorvos, a PeriodX Endokrinológiai és Nőgyógyászati Központ nőgyógyászati szakmai csapatának elhivatott képviselője. Szakmai tudását klinikai munkája és tudományos nőgyógyászati továbbképzések mentén hazai és nemzetközi rendezvényeken történő részvétellel szélesíti.

Érdeklődési területe az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatok, nőgyógyászati panaszok vizsgálata és kezelése mellett a nőgyógyászati ultrahang diagnosztika területeire irányul, kiemelt fókusszal a várandósok teljes körű támogatására és gondozására a várandósság tervezésétől egészen a baba megszületéséig.

Páciens gondozása során kiemelt alapvetése, hogy minden szakmai lépés a páciens gyógyulásának érdekében, csakis teljes körű tájékoztatást követően, a szakmai szabályok betartása mellett, közösen együttműködve történhessen. Rendelései minden esetben közvetlen hangulatban, nyugodt körülmények között telnek, ahol senkiben sem maradnak tisztázatlan kérdések vagy bármilyen bizonytalanság érzés a konzultációt követően.