Esztétikai nőgyógyászat

Az esztétikai nőgyógyászat az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő területe. A női intim egészség megőrzése nemcsak a kor előrehaladtával válik egyre fontosabbá, de sok esetben a szülést követően vagy egyéb hormonális eltérések, betegségek következményeként is nagyobb hangsúlyt kap a megjelenés és a normál funkciók visszaállítása. A női intim területeken bekövetkező változások a női önbizalmat és a szexuális szabadság megélését is nagy mértékben befolyásolhatják. Mindezen változások azonban az esetek többségében célirányos terápiákkal visszafordíthatóak, korrigálhatóak.

Nőgyógyászati esztétikai területünkön kiemelt fókusszal és a legkorszerűbb kezelési megoldásokkal foglalkozunk a női nemi szervek megjelenésének és funkció romlásának javításával, mindezek esztétikai szempontból történő korrekciójával. Az intim területen bekövetkező változások kezelésében (hüvelyi szülést követő feszesség romlás, hüvelyi szárazság, változókori hüvelyfal sorvadás, pigmentációs eltérések, külső nemi szervek fiatalítása, vagy megjelenésének módosítása) a klinikánkon alkalmazott nőgyógyászati esztétikai megoldások minden esetben a fennálló problémára fókuszálva kerülnek kialakításra a leghatásosabb eredmények elérése érdekében.

Az Intézményünkben alkalmazott CO2RE Intima™ frakcionált intimlézer az egyik legmagasabb prémium minőségű orvosi lézerberendezés, amely széles körben alkalmazható többek között az intim nőgyógyászati beavatkozások során is. A lézeres eljárás mindazon funkcionális és esztétikai intim nőgyógyászati problémák kezelésében nyújt gyors és hatékony megoldást, amelyek korábban jellemzően csak műtéttel vagy hosszadalmasabb kezeléssel voltak orvosolhatóak. Az innovatív CO2 technológiának köszönhetően az intim beavatkozások biztonságosan, minimálisan invazív módon végezhetőek el. A CO2RE Intima™ intim lézeres kezeléseket mindazoknak ajánljuk, akik a női intim területtel kapcsolatos panaszaik kezelésre gyorsan elvégezhető és eredményes megoldást keresnek.

Kapcsolódó szolgáltatások

Változókori hüvelyfal sorvadás kezelése CO2 lézerrel

A hüvely feszességének elvesztése a kor előrehaladtának természetes velejárója. A CO2RE Intima™ lézeres kezelés fájdalommentes és hatékony eljárás a változókori hüvelyfal sorvadás kezelésében, valamint a hüvely rugalmasságának és alakjának helyreállításában.

Ectropium - méhszájseb kezelése CO2 lézerrel

Az ectropium (méhszájseb) kezelésének egyik leghatékonyabb módszere a szén-dioxid lézer kezelés. A prémium minőségű orvosi lézerkezelés a hagyományos módszereknél jobb hatásfokú, a sebészi kimetszéshez képest kevésbé radikális, nem igényel kórházi ellátást, így rendelőben is elvégezhető beavatkozás.

Condyloma - nemi szemölcsök kezelése CO2 lézerrel

A szeméremtesten és gáttájékon észlelt szemölcsöket, úgynevezett condylomákat HPV vírusfertőzés (javarészt 6-os és 11-es törzs) okozza. A kezeletlen szemölcsök nagy számban elszaporodhatnak a nemi szerveken vagy akár a húgycsőbe, végbélnyílásra is átterjedhetnek. A condylomák száma, méretük és elhelyezkedésük változatos lehet, amely tényezők minden esetben meghatározzák a választandó kezelés módját. Eltávolításuk jelenlegi leghatékonyabb módszere a szén-dioxid lézerrel történő kezelés. A beavatkozás a hagyományos eljárásokhoz képest jelentősen kíméletesebb és gyorsabb megoldást jelent.