Intimplasztika

Az arcon és testen végzett szépészeti műtétek mellett az elmúlt években egyre keresettebb beavatkozásokká váltak az intim területen végzett beavatkozások, vagyis az intimplasztika. Ide tartoznak a szeméremdomb, a szeméremtest, a női és a férfi külső nemi szervek beavatkozásai.

Az intimplasztika során a kis szeméremajkak kisebbítése az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás. A megnagyobbodott kisajkak gyakran okoznak panaszt egyes sporttevékenységek során, amikor a terület fájdalmasan kidörzsölődhet.

A mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során komplexusok kialakulásához is vezethet. A műtét során eredményesen tudjuk kisebbíteni a zavaróan nagy kisajkak méretét, illetve formáját is alakíthatjuk.

A női intimplasztikai beavatkozásaink között szintén népszerűek a szülés utáni helyreállító műtétek (hüvelyszűkítés, gátmetszés hegkorrekció), valamint a nagyajkak korszerű plasztikai eljárásai. Intimplasztikai műtéteinket helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük.

Kapcsolódó szolgáltatások

Intim plasztika

Intimplasztikai beavatkozásaink, a szeméremdomb, a szeméremtest, a külső nemi szervek beavatkozásai, valamint a szülés utáni helyreállító műtéteink megoldást nyújtanak a mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során kialakult komplexusok kezelésében.