Hasplasztika

részletek

Az elhízás, a nagymértékű hirtelen fogyás, a várandósság,  a korral járó hormonális változások illetve korábbi műtéti beavatkozások a hasfal olyan mértékű változásaihoz, deformitásaihoz vezethetnek, amelyek érintik a bőrt, a bőr alatti zsírszövetet és esetlegesen a hasfal izom rétegét is. Ezek az elváltozások az esztétikai problémán túl funkcionális panaszokat, gerincbántalmakat, az összefekvő felületeknél pedig gyulladásos bőrtüneteket is okozhatnak. A Hasplasztika ezekre a problémákra nyújthat megoldást.

A hasplasztika fogalma magában foglalja a hasfal összes rétegén (bőr, zsírszövet, izom) végzett különféle műtéteket, melyek célja a hasfalon keletkezett elváltozások megszüntetése illetve  az eredeti állapot helyreállítása.

A hasplasztika célja mindig a feszes és esztétikus hasfal kialakítása, szükség szerint a szövetek elhelyezkedésének helyreállításával. A kiindulási állapottól és a kívánt eredménytől függően több műtéti megoldás áll rendelkezésre. Plasztikai sebészeink által minden esetben az alkati adottságok alapos elemzésével kerül kiválasztásra az egyénre szabott műtéti megoldás.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Specialisták

további beavatkozások

Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.