Férfi mellplasztika

részletek

A férfi mellplasztika többféle problémára nyújt megoldást. Testsúlyingadozás, genetikai okok, betegség, hormonváltozás miatt a férfi mell mérete és alakja is megváltozhat. Az elnőiesedett, átlagosnál nagyobb mellek bár egészségügyi problémát általában nem, ellenben igen súlyos lelki gondokat okozhatnak a férfiaknál.

A férfi mellkisebbítés célja a mirigyállomány és a megnövekedett zsírmennyiség korrigálása. Az eljárás általában zsírleszívással, kimetszéssel vagy a két módszer együttes alkalmazásával történik.

A testsúlyingadozásból eredő mellmegnagyobbodás esetében a zsírleszívás önmagában is hatásos módszer, komplikáltabb esetekben ugyanakkor az eljárás során a bőrfelesleg csökkentése és a bimbó-bimbóudvar emelése is indokolt lehet.

A műtétnek köszönhetően a férfi mell arányos lesz a testalkathoz, így visszadva a férfias megjelenést és önbizalmat.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Specialisták

további beavatkozások

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.
A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik.
A mellnagyobbítás egyidejű mellfelvarrással akkor válhat szükségessé, amikor a mellek alkati sajátosságok vagy fejlődési rendellenességek, esetleg jelentős testalkat-változás következtében egyszerre ereszkedtek meg, és térfogatpótlásra szorulnak.
A női mell megereszkedése, alakjának megváltozása, a túl nagy keblek is okozhatnak lelki panaszokat. Mindezek megoldása a keblek korrekciója, amellyel visszaállítható a mellek esztétikus formája, mérete.
A mellbimbóudvar korrekciója olyan esetekben lehet indokolt, amikor a mellbimbóudvar jelentős méretbeli vagy alaki eltéréseket mutat, például nagyméretű, szabálytalan alakú, vagy heges.
A mellimplantátum cseréje különböző okokból válhat szükségessé. A mellimplantátum csere célja a mell formájának és méretének javítása, ezáltal a testkép harmonizálása.
Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.