Orrplasztika

részletek

Az orr az arc karakterének meghatározó része, hiszen nagysága, formája alapvető szereppel bír az arc egyediségének kialakításában. Bizonyos rendellenességek, mint például az orrsövényferdülés mindamellett, hogy nehezített orrlégzést, horkolást okoznak, szintén szerepet játszhatnak az orr formájának kialakulásában. Egy nemkívánatos orrforma sok kellemetlenséget okozhat viselőjének mind külső megjelenés, mind önbizalom szempontjából. Az orrplasztika megoldást kínál ezekre a problémákra.

Az orrplasztika egy olyan esztétikai és rekonstruktív eljárás, amely számos orrformával és -funkcióval kapcsolatos problémát orvosol. Ide tartozik az orr méretének és alakjának korrigálása, az orrnyereg kiemelése vagy csökkentése, az orrhegy formázása, valamint az orrlyukak méretének és alakjának megváltoztatása. Az eljárás segíthet a születési rendellenességek, sérülések vagy korábbi műtétek okozta deformitások korrigálásában, és javíthatja az orr légzési funkcióit is.

Orrplasztikai műtéteink elsődleges célja, egy rendkívül pontos tervezés és kivitelezés mentén, az orr esztétikusabbá tétele az archoz leginkább illő forma kialakításával. A beavatkozás során a plasztikai sebészeink az eredeti karaktert megőrizve végzik el a szükséges korrekciót, ahol gyakran már apró változtatásokkal is hatásos eredmények érhetőek el az arc teljes és természetes harmóniájának megteremtésében.

Az eljárás ambuláns ellátás keretein belül, altatás nélkül is elvégezhető. A beavatkozást követően néhány órás megfigyelés követően lehetséges a távozás. Egyes esetekben indokolt az általános altatás, amely egynapos sebészeti ellátás keretein belül valósul meg. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Specialisták

további beavatkozások

Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.