Deep Plane Facelift

részletek

A Deep Plane Facelift a modern arcplasztikai eljárások egyik leghatékonyabb beavatkozása, amely az arcbőr és az arcizmok mélyebb rétegeinek megemelésével szűnteti meg arc korai öregedésének nem kívánatos jeleit.

Ez a beavatkozás eltér a hagyományos faceliftektől, hosszantartóbb és természetesebb megjelenést eredményez akár egy évtizeden át.

Az eljárásnak köszönhetően az arc kontúrjai feszessé válnak, a megereszkedett szövetek és ráncok eltűnnek, a megjelenés jelentősen fiatalabbnak és élettel telibbnek tűnik.

A beavatkozás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Specialisták

további beavatkozások

A Mini Facelift modern arcplasztikai eljárás, amely elsősorban a középső és alsó arcfelület enyhébb megereszkedését és az öregedés korai jeleit célozza meg. A beavatkozás ideális azok számára, akik természetes és kevésbé invazív megoldást keresnek ezekre a problémákra.
Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.