Hialuronsav titkai, esztétikai felhasználása a bőröregedésben

A kor előrehaladtával a bőr feszessége csökken, megereszkedik. Az arc formája megváltozik, veszít volumenéből és idővel megjelennek az első barázdák, ráncok is. Az idő múlásával lehetetlen felvenni a versenyt. Azonban léteznek olyan hatóanyagok, amelyek bőrre gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően hosszabb ideig élvezhető az arcbőr fiatalos, üde megjelenése. Az egyik ilyen hatóanyag az esztétikai beavatkozások területén nagy népszerűségnek örvendő hialuronsav.

A hialuronsav természetes formában is megtalálható a bőrben, a szövetekben és testnedvekben. Fontos szerepet játszik a bőr hidratálásában és rugalmasságának fenntartásában, emellett kiemelkedő vízmegkötő képeséggel rendelkezik. A hialuronsavval folytatott különböző kezelések éppen ezért egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárások a ráncok elleni küzdelemben, valamint a volumenpótlásban.

hialuronsav Dermatrend

A bőr mélyebb rétegeibe juttatott hialuronsav segít visszaállítani a bőr fiatalos megjelenését, azért arc számos területén alkalmazható. A hialuronsavas bőrfiatalítás fő célja a bőr hidratálása, térfogatának növelése, a redők, finom vonalak, szem alatti karikák elsimítása, az ajkak fiatalítása, a harmonizáció. A bőr rugalmasságának csökkenéséből adódó statikus ráncok ellen az egyik legideálisabb hatóanyagnak bizonyult.

A különböző arcfiatalító kezelések során mindig szem előtt kell tartani, hogy sohasem egy-egy külön területet kezelünk, hanem az arc egészét szemlélve szükséges a kellő eljárásokat alkalmazni a természetes és harmonikus vonások megőrzése érdekében.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További cikkek

A szemhéjplasztika az egyik legpopulárisabb beavatkozás a plasztikai sebészet berkein belül. Ezért mi vettük a bátorságot és utánajártunk, hogy miben rejlik a népszerűsége és hogyan járul hozzá az igéző tekintethez.
Az arcplasztika egy igen sokszínű eljárás, amely mindig az egyedi igényekhez igazodik és plasztikai sebész sok éves szakmai tapasztalatával kiegészítve egy új szintre emeli az arc újrafiatalítását.
Korábban a plasztikai sebészet a nők kiváltságának számított, a férfiaknak szánt eljárások kevésbé voltak elfogadottak, sőt sok esetben tabunak számítottak. Azonban a modern társadalomban ez a megközelítés jelentősen megváltozott.
A plasztikai sebészetnek nem az éppen aktuális szépségideálok megvalósításáról kellene szólnia, hanem az egyedi szépség tiszteletéről, hiszen az egyedi vonások hangsúlyozása segít megtalálni és kifejezni saját szépségünket.