Mini Facelift

részletek

A Mini Facelift modern arcplasztikai eljárás, amely elsősorban a középső és alsó arcfelület enyhébb megereszkedését és az öregedés korai jeleit célozza meg. A beavatkozás ideális azok számára, akik természetes és kevésbé invazív megoldást keresnek ezekre a problémákra.

A Mini Facelift során a plasztikai sebészeink kisebb metszéseket végeznek az arcon, leggyakrabban a fülek körül és a hajvonal mentén. A rejtett bemetszéseken keresztül a bőr alatti szöveteket megemelik és rögzítik, valamint a felesleges bőrt eltávolítják. A Mini Facelift eljárás eltér a hagyományos faceliftektől, mivel kevésbé invazív, maga a beavatkozás kevesebb időt vesz igénybe, ezáltal gyorsabb felépülést biztosít.

A Mini Facelift után az arc kontúrjai feszesebbek és határozottabbak lesznek, a finom ráncok és megereszkedett bőr látványosan csökkennek. Az arc fiatalosabb és frissebb kinézetűvé válik, természetes megjelenést biztosítva.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Specialisták

további beavatkozások

A Deep Plane Facelift a modern arcplasztikai eljárások egyik leghatékonyabb beavatkozása, amely az arcbőr és az arcizmok mélyebb rétegeinek megemelésével szűnteti meg arc korai öregedésének nem kívánatos jeleit.
Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.