Plasztikai sebészeti konzultáció

részletek

A Unifique-ben az egyéniség és az egyediség kiemelése, tiszteletben tartása és létrehozása képezi szakmai hitvallásunk és munkánk alapját. Tudjuk hogy minden páciens egyedi, minden kérdésnek és kérésnek helye van és az ehhez kapcsolódó minden egyes beavatkozás személyre szabott megoldásokat igényel.

Mindenki, aki hozzánk fordul, sajátos igényekkel és elképzelésekkel érkezik, plasztikai sebészeink pedig elkötelezettek abban, hogy ezeket az igényeket maximálisan figyelembe vegyék és megvalósítsák.

Az első találkozás a plasztikai sebésszel nem csupán egy szokványos orvosi konzultáció, hanem egy közös útkeresés, amely nyugodt, bizalmi légkörben zajlik, lehetőséget teremtve az elképzelések, vágyak és megoldandó problémák őszinte megbeszélésére.

A beavatkozás részletei minden esetben a plasztikai sebésszel közösen kerülnek meghatározásra, így biztosítva, hogy az elvégzett műtét tökéletesen igazodjon a személyes igényekhez és elvárásokhoz.

A konzultáció során részletesen áttekintésre kerülnek a kívánt eredmények, és ezek alapján történik a beavatkozás megtervezése, amely teljes mértékben az egyéni igényekhez igazodik.

A maximális elégedettség érdekében szükség esetén fotódokumentáció illetve számítógépes tervezés készülhet, hogy a plasztikai sebész pontosan megvalósíthassa a végső célt, és az elképzelés tökéletes összhangba kerüljön a valósággal.

Az Unifique Csapata mindent megtesz azért, hogy az elvárt eredmény megszülessen, amely hűen tükrözve az egyéniséget, magabiztos életet nyújt a változások mentén. 

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Specialisták

további beavatkozások

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.
A felső szemhéjplasztika segít helyreállítani a szemkörnyék fiatalos megjelenését, eltüntetve a megereszkedett és csüngő bőrt.
A G-pont töltés során a plasztikai sebész a G-pont területére hialuronsavat fecskendez be, így a hüvelynek ez a része fokozottan érzékeny lesz a szexuális ingerlésre, magasabb szintre emelve ezzel az együttléteket.
Az intim esztétikai beavatkozások Amerikában aranykorukat élik. Népszerűségük abban rejlik, hogy a modern nők igényét érzik az intim önbizalom megteremtésének és a szexuális élmény fokozásának.
A Deep Plane Facelift a modern arcplasztikai eljárások egyik leghatékonyabb beavatkozása, amely az arcbőr és az arcizmok mélyebb rétegeinek megemelésével szűnteti meg arc korai öregedésének nem kívánatos jeleit.
Az alsó szemhéjplasztika segítséget nyújt a jelentős zsírfelesleg és táskásodás kezelésében az alsó szemhéj alatt, amely fáradtnak és öregnek láttathatja az arcot.
A Mini Facelift modern arcplasztikai eljárás, amely elsősorban a középső és alsó arcfelület enyhébb megereszkedését és az öregedés korai jeleit célozza meg. A beavatkozás ideális azok számára, akik természetes és kevésbé invazív megoldást keresnek ezekre a problémákra.
Az optimálisan formázott intim területek nemcsak vizuálisan vonzóbbak, hanem jelentősen hozzájárulnak a szexuális önbizalom növekedéséhez is. Az új, harmonikus kontúrok és a természetesebb forma segítenek az intim önbizalom megszerzésében és új szintre emelik az intim kapcsolatokat.
A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik.
A mellnagyobbítás egyidejű mellfelvarrással akkor válhat szükségessé, amikor a mellek alkati sajátosságok vagy fejlődési rendellenességek, esetleg jelentős testalkat-változás következtében egyszerre ereszkedtek meg, és térfogatpótlásra szorulnak.
Intimplasztikai beavatkozásaink, a szeméremdomb, a szeméremtest, a külső nemi szervek beavatkozásai, valamint a szülés utáni helyreállító műtéteink megoldást nyújtanak a mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során kialakult komplexusok kezelésében.
Orrplasztikai eljárásaink elsődleges célja egy rendkívül pontos plasztikai sebészeti tervezés és kivitelezés mentén, az orr esztétikusabbá tétele, az archoz leginkább illő forma kialakításával.
A női mell megereszkedése, alakjának megváltozása, a túl nagy keblek is okozhatnak lelki panaszokat. Mindezek megoldása a keblek korrekciója, amellyel visszaállítható a mellek esztétikus formája, mérete.
A fülplasztika gyakori beavatkozás, célja az elálló fülek korrigálása, esetlegesen a túlságosan nagy fülcimpák méretének mérséklése, illetve egy esztétikus ívű és formájú, archoz illeszkedő fül létrehozása.
A mellbimbóudvar korrekciója olyan esetekben lehet indokolt, amikor a mellbimbóudvar jelentős méretbeli vagy alaki eltéréseket mutat, például nagyméretű, szabálytalan alakú, vagy heges.
A mellimplantátum cseréje különböző okokból válhat szükségessé. A mellimplantátum csere célja a mell formájának és méretének javítása, ezáltal a testkép harmonizálása.
A hasplasztika célja a feszes és esztétikus hasfal kialakítása. Műtéti megoldásainkat minden esetben egyénre szabottan, az alkati adottságok alapos elemzésével határozzuk meg a legszebb eredmények elérése érdekében.
Az elnőiesedett, átlagosnál nagyobb mellek komoly pszichés problémákat okozhatnak a férfiaknál is. A férfi mellkisebbítő beavatkozásaink célja, hogy pácienseink visszanyerjék férfias megjelenésüket és önbizalmukat.
A karplasztika során elért eredményeknek köszönhetően a felkar feszes és formás lesz, ami jelentősen javítja a kar esztétikai megjelenését. 
A combplasztika eredményeként a combok sokkal feszesebbé és kontúrosabbá válnak, harmonikusabbak és arányosabbak lesz, így javítva a test esztétikai megjelenését.
A zsírleszívás az egyik leggyakrabban végzett plasztikai műtéti eljárás a kontúrtöbbletet adó zsírpárnák megszüntetésével. A beavatkozást követően a test arányai, kontúrjai megváltoznak, a kinézet összességében esztétikusabb lesz.