A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! – 4. rész

„A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 4. részében egy interjú olvasható, amelyben a páciensünk elmeséli miért választotta a műtét helyett a ThyroCare Központban elérhető pajzsmirigy ciszták alkoholos kezelését.

„Így utólag visszagondolva különösebb fájdalmat nem tapasztaltam, ami egyértelműen a cisztához tudtam volna kötni. Ami viszont jelentkezett az egy szűnni nem akaró fejfájás, amivel felkerestem a háziorvosomat. Hosszas vizsgálódás után kerültem el egy endokrinológushoz, aki egy pajzsmirigy ultrahang során rábukkant a 4 cm-es cisztámra. Még most is a fülembe csengenek a szavai: Ez biztos, hogy műtét lesz. Mondanom sem kell, hogy teljes sokkban, rengetek megválaszolatlan kérdéssel távoztam.

Mint mindenki más is ilyen helyzetben én is egyből az internet népéhez és a Google-hez fordultam, mert nem akartam elfogadni azt, hogy felvágják a nyakam. Nem szerettem volna napi szinten a műtét hegével szembesülni akárhányszor a tükörbe nézek, és az életem végig tartó gyógyszerszedésről nem is beszélve. Úgy ültem le a gép elé, hogy bármilyen más opcióra nyitott vagyok, amivel elkerülhetem a műtétet, így találtam rá a ThyroCare Központra.

Az első alkalom során Dr. Lehoczki Viktor szintén elvégezte a pajzsmirigy ultrahang vizsgálatot, így újra láthattam a nagy cisztámat. A következő hetekben megtörtént a kettő aspirációs citológiai mintavétel, és a doktor úr szívott is le a ciszta tartalmából. Miután megjött az eredmény, hogy jóindulatú cisztám van alaposan átbeszéltük a lehetőségeket és végül az alkoholos kezelés mellett döntöttünk.

Ez a beavatkozás most megtörtént. A kezelésnek és a leszívásoknak hála a ciszta egyre kisebb és kisebb, szóval én már látom a javalust. Három hónap múlva jövök vissza kontrollra, és akkor kiderül az igazság.

Ez az én történetem a pajzsmirigy ciszta alkoholos kezeléséről a ThyroCare Központban!”

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További cikkek

A szemhéjplasztika az egyik legpopulárisabb beavatkozás a plasztikai sebészet berkein belül. Ezért mi vettük a bátorságot és utánajártunk, hogy miben rejlik a népszerűsége és hogyan járul hozzá az igéző tekintethez.
Az arcplasztika egy igen sokszínű eljárás, amely mindig az egyedi igényekhez igazodik és plasztikai sebész sok éves szakmai tapasztalatával kiegészítve egy új szintre emeli az arc újrafiatalítását.
Korábban a plasztikai sebészet a nők kiváltságának számított, a férfiaknak szánt eljárások kevésbé voltak elfogadottak, sőt sok esetben tabunak számítottak. Azonban a modern társadalomban ez a megközelítés jelentősen megváltozott.
A plasztikai sebészetnek nem az éppen aktuális szépségideálok megvalósításáról kellene szólnia, hanem az egyedi szépség tiszteletéről, hiszen az egyedi vonások hangsúlyozása segít megtalálni és kifejezni saját szépségünket.