Finomszálas arckontúrozás, a műtét nélküli bőrfiatalítás.

A bőr öregedésének első jelei már a harmincas éveink elején megjelenhetnek, a folyamat egyaránt érinti a nőket és a férfiakat. Az idő múlásával megjelenő esztétikai problémákra számos bőrfiatalító kezelés áll rendelkezésre. Az egyik ilyen természetes hatású, éppen ezért igen közkedvelt esztétikai kezelésünk a finomszálás arckontúrozás.

Az FTC, avagy a finomszálas arckontúrozás egyesíti a nyugati orvostudomány thread lifting (vékonyszálas emelés, felvarrás) beavatkozását és a tradicionális keleti akupunktúra módszerét. Közkedvelt bőrfiatalító eljárás, hiszen drasztikus műtéti beavatkozás nélkül nyúlt látványos és hosszútávú eredményt. A kezelésnek köszönhetően az arc megtartja üdébb látványát anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának. A finomszálas technika kiválóan alkalmazható az állvonal, az orr és a szájszöglet között húzódó barázda, a szemöldök, a toka, valamint a nyak bőrének feszesítésére. Az arcon kívül jól kezelhető felkar, has és fenék területének megereszkedése.

A bőrgyógyász által végzett beavatkozás során több tucat biológiai úton felszívódó, antimikrobiális szál kerül a bőr felszíne alá. A szálak behelyezésekor keletkező mikrosérülések regenerációs folyamatokat indítanak el a bőrben, ezáltal stimulálva a kollagén termelést, továbbá mechanikailag is ösztönzik a sebgyógyulást. A szálak bevezetése tű segítségével történik, amely lehetővé teszi, hogy további kollagén termelődést serkentő hatóanyag, mezoterápiás koktél kerüljön a bőrbe, ezáltal fokozva a finomszálas technika bőrfeszesítő hatását. A behelyezésre kerülő szálak hozzávetőleg 6 hónap alatt felszívódnak, azonban ez idő alatt a bőr szövetei átalakulnak, a megújult kollagénrost hálózatnak köszönhetően a bőr feszesebb, az arc kontúrosabb lesz. Az eredmény akár 1,5-2 évig is látható.

A finomszálas arckontúrozás egy méltán közkedvelt, elegáns beavatkozás az esztétikai kezelések palettáján, hiszen a kor előrehaladtával megereszkedett bőr helyreállítható az eredeti arcvonások megőrzése mellett.

Időpontfoglalási igény küldése

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az űrlapot és kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

További cikkek

A szemhéjplasztika az egyik legpopulárisabb beavatkozás a plasztikai sebészet berkein belül. Ezért mi vettük a bátorságot és utánajártunk, hogy miben rejlik a népszerűsége és hogyan járul hozzá az igéző tekintethez.
Az arcplasztika egy igen sokszínű eljárás, amely mindig az egyedi igényekhez igazodik és plasztikai sebész sok éves szakmai tapasztalatával kiegészítve egy új szintre emeli az arc újrafiatalítását.
Korábban a plasztikai sebészet a nők kiváltságának számított, a férfiaknak szánt eljárások kevésbé voltak elfogadottak, sőt sok esetben tabunak számítottak. Azonban a modern társadalomban ez a megközelítés jelentősen megváltozott.
A plasztikai sebészetnek nem az éppen aktuális szépségideálok megvalósításáról kellene szólnia, hanem az egyedi szépség tiszteletéről, hiszen az egyedi vonások hangsúlyozása segít megtalálni és kifejezni saját szépségünket.